Egyéb Menüpontok
Naptár
Szavazás
Érdekelnek az RPG játékok?
Igen
Nem annyira
Egyáltalán nem.

A magyar klán kezdete, melyet társszerkesztőnk ír le nektek:)

A klán már vagy 5 éve fentáll (2002.05.26. az alapítás dátuma), csak nevet változtattunk. A magyar jazzosok tábora először a CC azaz a clon clan nevet kapta, amiben az volt a buli, hogy mindenki egyforma színű volt. (általábban mindenki fekete (1,1,1,1 színkódú) azután azt találtuk ki, hogy a nevünk is legyen egyforma, ezért mindenki clon volt, és a szerveren csak egy számot kaptunk utána (clon1, clon2, clon3...) Ezt az egészet Soo Sanyi találta ki és ő volt a főszervező, de 2 év után ráunt a jazzra, és nekem adta a staféta botot. (Barack 2008. április)

A clon clan elrugaszkodott a hagyományainktól. Nem volt a nevünk clon, a színünk is változott. Így a tanácsomra szavazást indítottunk egy új klán létrehozására, amire 8:2 arányában igennel dőlt el. A navünk a No Name (NN) klán lett, ami azt takarta, hogy ne legyen nevünk, viszont a színünk változó lehet.  A www.jazz2online.com -ra felkerült egy olyan program, ami noname hárító, azaz ha nincs neved autómatikusan ban. Ezt mi nem akartuk, ezért a szabályt eltöröltük, és hogy továbbra is fentmaradjunk annyi volt a feltétel, hogy a nevünk tartalmazza az NN-t (józsi NN, hungariangod NN, devil NN)
3 szövetséges és 2 ellnséges klánunk volt (szöv: LX, CC, NC) (ell: IR, Tux) A No Clan (NC) a testvérklánunk volt.(Barack 2008. augusztus)

 Az NN felbomlása után a NW klán lett a magyarok klánja.

Az NW (night wolf) klánról:

 

"Az úgy volt hogy,....

Egszer csak úgy nézegettem a szervereket és Snake (Banner master) csinált egy szervert, aztán benéztem. Ott volt XDxP és KK. Láttam hogy beszélgetnek arról, hogy XDxP elakkarja hagyni az MG klánt, mert Snake meg őrűlt----> :S aztán neki álltunk beszélgetni... XDxP csinált szerver és oda felmentünk, ott megbeszéltük, hogy kéne egy saját klánt csinálni. Eleinte nem akkartak mert már probáltak, de nem lépet be senki. Aztán nehezen rávettem őket. Késöbb jöt Kopp is és csatlakozot hozzánk, de ekkor még nem döntötük el, hogy mi legyen a nevünk. Én ajánlottam az NC-ét (Nightmare Clan) csak hogy már volt egy NC klán.... Ekkor szólt XDxP  HR(Hungaryan Rabbits) legyen ez a nevünk, de ez nem nagyon tetszet egyikünknek sem... Én még probálkoztam az NC-vel de... Szólt KK, akkor legyen a nevünk NW (Night Wolf) Ekkor mindenki: hmmm...  renben és akkortól látezik az NW. :D" (DAEMON 2009. május)